top of page
Mother and Daughter

KSENIJA PETELIN

Osnivačica  centra EIUS-a je Ksenija Petelin, profesorica pedagogije, specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti i dječja i adolescentna integrativna psihoterapeutkinja.

Posvećenost. Usavršavanje. Volontiranje.

Školska pedagoginja

Ksenija Petelin stekla je bogato iskustvo rada kao stručna suradnica pedagoginja u osnovnoj školi. Kao školska pedagoginja nastoji da škola bude okruženje u kojem će učenici, učitelji i roditelji zajedno biti kreatori učenikova rasta i razvoja.

 

Voditeljica je radionica za učenike, učitelje i roditelje. Završila je različite edukacije kojima kontinuirano unapređuje svoj rad. Posebni interes joj je odgoj za medije te se tom temom bavi od 2013. godine. 

ksenija petelin 1.jpg
Children's Storybooks

Volonterski rad

Od 2017. godine Ksenija Petelin volontira u savjetovalištu „Izvor“ Gradskog društva Crvenog križa Delnice kao dječji i adolescentni integrativni psihoterapeut pod supervizijom. Od ožujka 2020. godine, tijekom pandemije izazvane corona virusom, volontira na telefonskoj liniji Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije pružajući psihosocijalnu pomoć.

Članica je interventnog tima za pružanje psihosocijalne pomoći Hrvatskog Crvenog križa te je tijekom potresa volontirala u Sisačko-moslavačkoj županiji. Radom s djecom i mladima profesionalno se bavi i kroz volonterski rad u Udruzi za promicanje kvalitete življenja „Svoj“. 

Edukacija iz dječje i adolescentne psihoterapije

Želja za stalnim unapređivanjem rada potiče je na edukaciju iz dječje i adolescentne psihoterapije. U travnju 2021. godine završila je edukaciju iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije u Institutu D.O.M. u Zagrebu. Članica je Hrvatske komore psihoteraputa.

 

Stekla je i Europski certifikat za integrativnog psihoterapeuta djece i adolescenata koji dodjeljuje Europska organizacija za psihoterapiju – European Association for Psychotherapy.

Image by Aaron Burden

KSENIJA PETELIN

Specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti

S temom završnog rada  „Povezanost izloženosti medijskim sadržajima sa školskim uspjehom i rizičnim ponašanjima učenika“ kojeg je obranila na Medicinskom fakultetu u Rijeci stekla je akademski naziv sveučilišna specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti.

Pratite naš blog

bottom of page