top of page
brod_edited_edited.jpg

KSENIJA PETELIN

Osnivačica  centra EIUS-a je Ksenija Petelin, profesorica pedagogije, specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti i dječja i adolescentna integrativna psihoterapeutkinja.

Posvećenost. Usavršavanje. Humanitarni rad.

Školska pedagoginja

Ksenija Petelin stekla je bogato iskustvo rada kao stručna suradnica pedagoginja u osnovnoj školi. Kao školska pedagoginja nastoji da škola bude okruženje u kojem će učenici, učitelji i roditelji zajedno biti kreatori učenikova rasta i razvoja.

 

Voditeljica je radionica za učenike, učitelje i roditelje. Završila je različite edukacije kojima kontinuirano unapređuje svoj rad. Posebni interes joj je odgoj za medije te se tom temom bavi od 2013. godine. 

IMG_20221027_084925_094.jpg
Sisak potres 1_edited_edited.jpg

Humanitarni rad

Od 2017. godine Ksenija Petelin volontira u savjetovalištu „Izvor“ Gradskog društva Crvenog križa Delnice kao dječji i adolescentni integrativni psihoterapeut pod supervizijom. Od ožujka 2020. godine, tijekom pandemije izazvane corona virusom, volontira na telefonskoj liniji Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije pružajući psihosocijalnu pomoć.

Članica je Interventnog tima za pružanje psihosocijalne pomoći Hrvatskog Crvenog križa te je tijekom potresa volontirala u Sisačko-moslavačkoj županiji. Radom s djecom i mladima profesionalno se bavi i kroz volonterski rad u Udruzi za promicanje kvalitete življenja „Svoj“. Članica je tima za krizne intervencije Primorsko-goranske županije.

Ready for School

Edukacija iz dječje i adolescentne psihoterapije

Želja za stalnim unapređivanjem rada potiče je na edukaciju iz dječje i adolescentne psihoterapije. U travnju 2021. godine završila je edukaciju iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije u Institutu D.O.M. u Zagrebu. Članica je Hrvatske komore psihoteraputa.

 

Stekla je i Europski certifikat za integrativnog psihoterapeuta djece i adolescenata koji dodjeljuje Europska organizacija za psihoterapiju – European Association for Psychotherapy.

knjige i šalica 2_edited.jpg

KSENIJA PETELIN

Specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti

S temom završnog rada  „Povezanost izloženosti medijskim sadržajima sa školskim uspjehom i rizičnim ponašanjima učenika“ kojeg je obranila na Medicinskom fakultetu u Rijeci stekla je akademski naziv sveučilišna specijalistica promocije zdravlja i prevencije ovisnosti.

Pratite naš blog

bottom of page